Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Toyo Tires partners with Los Angeles Dodgers

29 Φεβρουαρίου 2024

Η Toyo Tire USA Corp. υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του Major League Baseball, Los Angeles Dodgers (LA Dodgers).

Οι LA Dodgers είναι μία από τις πιο διάσημες ομάδες του μπέιζμπολ στα Major Leagues με βαθείς δεσμούς με την Ιαπωνία, από φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν τη δεκαετία του 1950 έως επιτυχημένους Ιάπωνες παίκτες σταρ. Το γήπεδο της ομάδας, το Dodger Stadium, μπορεί να υπερηφανεύεται για την υψηλότερη επισκεψιμότητα στον κόσμο σε επαγγελματικά αθλήματα, προσελκύοντας περισσότερους από 4 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως. Η ομάδα έχει 120 εκατομμύρια οπαδούς παγκοσμίως.

Η Toyo Tires ήταν ο πρώτος Ιάπωνας κατασκευαστής ελαστικών που επεκτάθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθιερώνοντας τους εαυτούς τους το 1966. Το 2004, η Toyo Tires ίδρυσε μια θυγατρική κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτων στην Georgia, την Toyo Tire North America Manufacturing Inc. και η εταιρεία έχει μια ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία στην αγορά της Βόρειας Αμερικής με ελαστικά μεγάλης διαμέτρου για SUV και φορτηγά.

Η Toyo Tires, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ Ιαπωνίας και Ηνωμένων Πολιτειών, έχει συνάψει μια πενταετή συνεργασία με την ομάδα. Η επιτυχία των LA Dodgers θα αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση του λογότυπου της μάρκας Toyo Tires σε πινακίδες και πίνακες συνεντεύξεων μέσα στο Dodger Stadium.

 


 

Σχετικά με τους Los Angeles Dodgers

Το franchise Los Angeles Dodgers έχει παράδοση υπερηφάνειας και αριστείας, έχοντας κερδίσει επτά πρωταθλήματα World Series και 24 πρωταθλήματα National League από την έναρξή του στο Μπρούκλιν το 1890. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Baseball Dodgers του 2020 της Major League αναγνωρίστηκαν ως η Αθλητική Ανθρωπιστική Ομάδα της Χρονιάς του ESPN. Υποστηρίζοντας μια νικηφόρα κουλτούρα μπέιζμπολ και παρέχοντας μια πρώτης τάξεως εμπειρία φιλική προς τους θαυμαστές στο Dodger Stadium, η ομάδα έχει δεσμευτεί να οικοδομήσει ισχυρές συνεργασίες με τις τοπικές κοινότητες.

Οι Dodgers είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλητικά franchise στον κόσμο, με την υψηλότερη προσέλευση στην ιστορία της Major League.

Τελευταία Νέα