Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Η Toyo Tire χορηγός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μονάχου

13 Ιουλίου 2022

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ αθλητικό: Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου θα διεξαχθεί στο Μόναχο από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου 2022. Η πολυαθλητική διοργάνωση θα περιλαμβάνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο η Toyo Tire υποστηρίζει ως χορηγός.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Olympiapark του Μονάχου. 4700 αθλητές από 50 έθνη αναμένεται να διαγωνιστούν στα εννέα αγωνίσματα του στίβου, του μπιτς βόλεϊ, του καγιάκ, της καλλιτεχνικής γυμναστικής, της ποδηλασίας, της κωπηλασίας, της αθλητικής αναρρίχησης, της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και του τριάθλου.
Από τις 15 έως τις 21 Αυγούστου, τα διάφορα αγωνίσματα του στίβου θα διεξαχθούν στο Olympiastadion και στο κέντρο της πόλης του Μονάχου. Ξεκινώντας με τον μαραθώνιο στις 15 Αυγούστου και τελειώνοντας με τον τελικό των σκυταλοδρομιών 4Χ100μ. ανδρών και γυναικών στις 21 Αυγούστου, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου προσφέρει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα.


Η Toyo Tire είναι χορηγός του Ευρωπαϊκού Στίβου από το 2018, όταν διεξήχθησαν οι Θερινοί Αγώνες στο Βερολίνο. Το επόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Παρίσι, που ήταν προγραμματισμένο για το 2020, έπρεπε να ακυρωθεί λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Ένας λόγος παραπάνω για να ανυπομονούμε για τη διοργάνωση στο Μόναχο, όπου έχει επίσης προγραμματιστεί ένα πολιτιστικό φεστιβάλ σε όλο το Olympiapark, την Königsplatz και την Ολυμπιακή Σκηνή Ρεγκάτας.

Ο Kenta Kuribayashi, πρόεδρος της Toyo Tire Europe GmbH, είναι επίσης ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Αθλητισμό:

«Η Toyo Tire είναι υπερήφανη που είναι χορηγός του Ευρωπαϊκού Στίβου από το 2018. Το πνεύμα των πρωταθλημάτων, που μας προκαλεί να γίνουμε οι καλύτεροι, αντικατοπτρίζει στενά τις αξίες της δικής μας εταιρείας, καθιστώντας τον στίβο ιδανικό έταιρο για τη μάρκα Toyo Tire. Μετά την ακύρωση του πρωταθλήματος του Παρισιού το 2020 λόγω της πανδημίας, η διοργάνωση του Μονάχου αναμένεται με μεγάλη προσμονή τόσο από τους αθλητές όσο και από τους θεατές".

Βρείτε περισσότερες εντυπώσεις από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Στίβου εδώ.

Πατήστε εδώ για το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκών Αθλητικών Αγώνων.

Τελευταία Νέα