Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

TOYO PROXES Comfort rated "Good" again

12 Μαρτίου 2024

Η τρέχουσα δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών AUTO BILD 2024, η οποία δημοσιεύτηκε την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου στην αρχική τους σελίδα.

Συνολικά, σε αυτή τη δοκιμή συμμετείχαν 55 θερινά ελαστικά από διάφορους κατασκευαστές. Αυτά μειώθηκαν μετά από δοκιμές σε μια μικρή λίστα με μόλις 20 προϊόντα με τις καλύτερες επιδόσεις. Το Proxes Comfort προκρίθηκε για αυτόν τον τελικό γύρο, λαμβάνοντας τελικά μια συνολική βαθμολογία "ΚΑΛΗ". Αξιολογήθηκε ο χειρισμός σε βρεγμένες και στεγνές επιφάνειες καθώς και η άνεση. Στις δοκιμές, το ελαστικό εντυπωσίασε με τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και τη δυναμική οδική συμπεριφορά σε βρεγμένο και στεγνό. Το Proxes Comfort έδειξε επίσης πολύ αθόρυβο θόρυβο κύλισης, καθώς και ότι ήταν διαθέσιμο σε μέτριο επίπεδο τιμών.

Δοκιμάστηκε η διάσταση 205/55 R16 94V. Αυτό το μέγεθος είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο στην Ευρώπη, καθώς τοποθετείται σε μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των VW Golf, AUDI A3, OPEL Astra και SEAT Leon.

Το 2022, το ελαστικό δοκιμάστηκε από την AUTO BILD Allrad στη διάσταση SUV 235/55 R18 100V και του απονεμήθηκε επίσης η βαθμολογία «Καλό». Το Proxes Comfort έχει μοντέρνα σύνθεση και κατασκευή πέλματος, προσφέρει καλή συμπεριφορά στο φρενάρισμα και υψηλή οδηγική ευστάθεια, ακόμα και στις στροφές.

Τελευταία Νέα