Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Υποστηρίζοντας την πρόκληση του Ράλι Dakar 2023 με το OPM/TR

15 Νοεμβρίου 2022

Η Toyo TIRE CO., Ltd. και η Toyota Auto Body Co., Ltd. ανακοίνωσαν ότι το όχημα ράλι της "Team Land Cruiser Toyota Auto Body" Toyota Land Cruiser θα εφοδιαστεί με τα εκτός δρόμου ελαστικά μας OPEN COUNTRY M/TR για pickup trucks/SUVs για να υποστηρίξουν την πρόκληση του "Rally Dakar 2023".

Το Ράλι Ντακάρ είναι ένας αγώνας ράλι αντοχής εκτός δρόμου που διεξάγεται από το 1979. Είναι γνωστός ως ένας από τους πιο σκληρούς αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο, καθώς απαιτεί ακριβή επιλογή διαδρομής και συνεχές τρέξιμο για μια περίοδο δύο εβδομάδων σε ποικίλα περιβάλλοντα που κυμαίνονται από ψυχρές ορεινές περιοχές έως καυτές ερήμους.

Το Ράλι Ντακάρ 2023, το οποίο θα ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου 2022, θα διεξαχθεί σε μια διαδρομή που διασχίζει τη Σαουδική Αραβία από τη δυτική ακτή προς την ανατολική ακτή. Συνολικά 15 ειδικές διαδρομές (αγωνιστικά τμήματα) στη διαδρομή (συμπεριλαμβανομένου του προλόγου), περίπου 5.000 χλμ, και του τμήματος συνδέσμου (κινούμενο τμήμα) που τις συνδέει, θα διαγωνιστούν για αθροιστικό χρόνο τρεξίματος.

Το Team Land Cruiser Toyota Auto Body, στο οποίο παρέχουμε υποστήριξη ελαστικών από το 2021, είναι μια ομάδα ράλι που οργανώθηκε για να συμμετάσχει σε αυτό το ράλι με το Toyota Land Cruiser που αναπτύχθηκε και παράγεται από την Toyota Auto Body του Ομίλου Toyota. Το 1995, με την πρώην Toyota Team Araco, συμμετείχαν για πρώτη φορά στο Ράλι Παρίσι-Ντακάρ με Land Cruiser (σειρά 80). Από τότε, συνέχισαν να συμμετέχουν σε αυτό το ράλι στο τμήμα αυτοκινήτων παραγωγής T2 και πέτυχαν την ένατη συνεχόμενη νίκη στο τμήμα στο Ράλι Ντακάρ 2022.

Πέρυσι, αναπτύξαμε το OPEN COUNTRY M/TR για χρήση στο Ράλι Ντακάρ, εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία αγώνων εκτός δρόμου και την εμπειρία που έχουμε καλλιεργήσει με το Team Land Cruiser Toyota Auto Body. Στο Ράλι Dakar 2023, το Land Cruiser LC300 (προδιαγραφές Dakar Rally 2023) θα επιδιώξει την οδηγική απόδοση σε ανώμαλες επιφάνειες του δρόμου, όπως βραχώδεις περιοχές και ερήμους, θα βελτιώσει την αντοχή και την αντοχή στη φθορά και θα μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. OPEN COUNTRY M/TR (προδιαγραφές για το Ράλι Dakar 2023) για να υποστηρίξετε την Team Land Cruiser Toyota Auto Body που πέτυχε 10 συνεχόμενες νίκες στην κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων. Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα και τη γνώση που αποκτήσαμε μέσω των δραστηριοτήτων μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό για την ανάπτυξη προϊόντων για την παροχή ελαστικών υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων παγκοσμίως.

OPEN COUNTRY M/TR (Specs for Dakar Rally 2023)

Αυτό το προϊόν είναι ένα OPEN COUNTRY M/TR (LT285/70 R17 116/113P) που αναπτύξαμε πέρυσι με την υπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί στο Ράλι Ντακάρ. Η σύνθεση του καουτσούκ και η δομή του ελαστικού έχουν ρυθμιστεί για να βελτιώνουν την ανθεκτικότητα. Εκτός από την επιδίωξη απόδοσης σε ανώμαλες επιφάνειες δρόμων, όπως βραχώδεις περιοχές και ερήμους, έχουμε υιοθετήσει μια σχεδίαση, σύνθεση και δομή σφαιριδίων υψηλής ακαμψίας που ελαχιστοποιεί τη ζημιά των ελαστικών λόγω κρούσεων κατά την οδήγηση υψηλής ταχύτητας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε βιώσιμα υλικά σύμφωνα με την πολιτική μας για «πραγματοποίηση βιώσιμης κινητικότητας ζωής». Από τα μέρη του ελαστικού, το πέλμα, το φύλλο σκελετού και το πλευρικό τοίχωμα κατασκευάζονται κυρίως από καουτσούκ βουταδιενίου και καουτσούκ στυρενίου-βουταδιενίου που προέρχεται από βιομάζα (που προέρχεται από ανανεώσιμα υλικά όπως φυτά) και το ανακυκλωμένο σύρμα σφαιριδίων χρησιμοποιείται ως ανακυκλωμένο υλικό.

Η εμπειρία μας στη συμμετοχή σε αγώνες εκτός δρόμου σε σκληρά περιβάλλοντα ανατροφοδοτείται από την ανάπτυξη ελαστικών για pickup trucks και SUVs για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις τους. Σε αυτόν τον αγώνα, ένας από τους στόχους είναι να αυξηθεί περαιτέρω η ανάμειξη και η υιοθέτηση βιώσιμων υλικών και να βελτιωθεί η τεχνολογία τους.

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να «συμβάλουμε στην υλοποίηση μιας κοινωνίας βιώσιμης κινητικότητας» μεταξύ των επτά στοιχείων που ο Όμιλος έχει προσδιορίσει ως ουσιαστικότητα στη διαχείριση της βιωσιμότητας. Αυτό θα οδηγήσει στη μελέτη θεμάτων όπως η ανάπτυξη και η ενίσχυση της τεχνολογίας, η καθιέρωση τεχνολογίας ανακύκλωσης προϊόντων και πρώτων υλών και η ανάπτυξη εναλλακτικών υλικών επικίνδυνων για το περιβάλλον ουσιών.

Τελευταία Νέα