Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Επιτυχημένη έκθεση AMTS για την Toyo Tire και την Gumi.hu

27 Μαρτίου 2024

Πραγματοποιήθηκε και πάλι στη Βουδαπέστη, από τις 22 έως τις 24 Μαρτίου, η δημοφιλής έκθεση συντονισμού AMTS.

Φέτος κατά τη διάρκεια των 3 ημερών της εκδήλωσης, η έκθεση βελτίωσης προσέλκυσε 80.280 επισκέπτες. Η Toyo Τire και ο Ούγγρος συνεργάτης της, Gumi.hu, εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να παρουσιάσουν βελτιωμένα και αγωνιστικά αυτοκίνητα, που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ στην Ουγγαρία. Δίπλα στα αυτοκίνητα υπήρχαν επιλεγμένα ελαστικά από τη συλλογή της Toyo Tire σε ειδικά διαμορφωμένες προθήκες παρουσίασης.

5 συνολικά αυτοκίνητα παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Toyo Τire: ένα μαύρο Mitsubishi Evo και ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο GTR, και τα δύο εφοδιασμένα με ημι-σλικ Proxes R888R. Δύο εντυπωσιακά αυτοκίνητα από τον διάσημο Γερμανό βελτιωτή JP Performance, με Proxes Sport 2 αποτέλεσαν το τμήμα των βελτιωμένων αυτοκινήτων.

Συμμετείχε ένα πρωτότυπο αγωνιστικό αυτοκίνητο Toyota Supra GT4 από την ομάδα Ring-Racing, το οποίο θα συμμετάσχει με ελαστικά Toyo στον φετινό 24ωρο αγώνα του Νίρμπουργκρινγκ στις 1-2 Ιουνίου.

Όλα τα αυτοκίνητα που εκτέθηκαν αποτέλεσαν δημοφιλή φωτογραφικά μοτίβα, ενώ η Ring Racing Supra προσέφερε επίσης στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν πώς είναι να κάθεσαι σε ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο.  

Στους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρθηκε ένα πολύχρωμο, διασκεδαστικό πρόγραμμα από τους διοργανωτές της AMTS καθώς και από τους εκθέτες. Στο περίπτερο της Toyo Τire και της Gumi.hu, μια μηχανή τυφώνα, που περιστρέφει μπάλες μέσα σε ένα ρεύμα αέρα υψηλής ταχύτητας, έδωσε στους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες την ευκαιρία να κερδίσουν βραβεία ανταγωνιζόμενοι να μαζέψουν τις περισσότερες αφρώδεις μπάλες σε καθορισμένο χρόνο. Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν επίσης τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες στον προσομοιωτή αγώνων, ενώ τα παιδιά μπορούσαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη ζωγραφική ως ανερχόμενοι σχεδιαστές οχημάτων.

Οι οπαδοί των εκτός δρόμου διαδρομών είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία μιας διαδρομής με ταξί εκτός δρόμου στον εξωτερικό χώρο. Η εξωτερική εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Toyo Tire και την Gumi.hu με πανό γύρω από την πίστα off-road. Έμπειροι οδηγοί 4x4 παρουσίασαν τις επιδόσεις του οδηγού, του μηχανήματος και των ελαστικών σε μια απαιτητική διαδρομή. Κατά την οδήγηση μέσα από στενά χαντάκια, έγινε σαφές γιατί το ελαστικό Open Country M/T έχει ένα σχέδιο πέλματος στο πλευρικό τοίχωμα που όχι μόνο προστατεύει το πλευρικό τοίχωμα από ζημιές λόγω πρόσκρουσης, αλλά παρέχει επίσης πρόσθετη πλευρική πρόσφυση για πρόσφυση σε λάσπη, άμμο ή χαλίκι.

Το ελαστικό Open Country M/T χρησιμοποιήθηκε επίσης στο φετινό ράλι "Africa Eco Race". Ο Ούγγρος διαγωνιζόμενος, László Bunkoczi, με το Isuzu D-Max του, χρησιμοποίησε ελαστικά Toyo για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις συνθήκες.

Αυτοκίνητο εκτός δρόμου με Open Country M/T Πρωτότυπο αυτοκίνητο African Eco Race με Open Country M/T

Μαζί με τον συνεργάτη Gumi.hu που υποστηρίζεται από την AKH, η Toyo Tire παρουσίασε με επιτυχία την εταιρεία της στους λάτρεις του Tuning και στις οικογένειες. Η εταιρεία προσέφερε μια σειρά από ελαστικά για να τα αγγίξουν οι επισκέπτες στο περίπτερο και να βιώσουν τις επιδόσεις τους σε μια δοκιμαστική οδήγηση εκτός δρόμου. Ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην έκθεση εξασφάλισε τη γνωριμία της εταιρείας με ένα ευρύ κοινό.

Τελευταία Νέα