Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Proxes Comfort καταλαμβάνει τη 2η θέση

11 Αυγούστου 2023

Το Toyo Tires Proxes Comfort κέρδισε τη δεύτερη θέση στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών Auto Express 2023 με συνολική βαθμολογία 98,9%, κερδίζοντας το ελαστικό ως «Συνιστώμενο» του περιοδικού.

Το Auto Express, που δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα, είναι το περιοδικό αυτοκινήτου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Γνωστό για τις σε βάθος κριτικές και τις δοκιμές των τελευταίων αυτοκινήτων, το περιοδικό τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης. Οι δοκιμές ελαστικών του είναι ιδιαίτερα αναμενόμενες και ευρέως διαβασμένες. Επαίνεσαν το ελαστικό γράφοντας: «Η Toyo δημιούργησε ένα εντυπωσιακά πλήρες, καλά ισορροπημένο πακέτο σε όλες τις δοκιμές. Το Proxes Comfort ήταν επίσης πολύ καλό στην οδήγηση.”

Το περιοδικό συνέχισε περιγράφοντας το ελαστικό ως «Μια ισορροπημένη απόδοση σε όλους τους κλάδους…» καθώς και «...μια ισχυρή απόδοση στο στεγνό…» προσθέτοντας ότι «Το Proxes ήταν λιγότερο από ένα μέτρο πίσω από τα καλύτερα από τα υπόλοιπα στο φρενάρισμα και περίπου ένα δευτερόλεπτο πιο αργά στην πίστα χειρισμού από το νικητήριο ελαστικό».

Εκτός από το ότι εντυπωσίασε στις δοκιμές επιδόσεων, το περιοδικό σημείωσε «Το Toyo τερμάτισε τρίτο στην οικονομία καυσίμου…»

Κατασκευασμένο στο νέο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της Toyo Tires στη Σερβία, το Proxes Comfort αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ανάγκες πιο προηγμένων τεχνολογικά οχημάτων που απαιτούν σταθερότητα υψηλής ταχύτητας και αθόρυβη άνεση σε μεγάλες αποστάσεις. Ο εξαιρετικός χειρισμός και το φρενάρισμα διασφαλίζουν ότι οι οδηγοί μπορούν να απολαμβάνουν ανώτερη σταθερότητα και χαλαρή απόδοση.

Τελευταία Νέα