Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

P1 και 2 στα Προκριματικά του Νίρμπουργκρινγκ

17 Απριλίου 2024

Το Toyota GR Supra GT4 EVO με αριθμό 170 κερδίζει και ο αριθμός 171 καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον 3ο γύρο της αγωνιστικής σειράς αντοχής του Νίρμπουργκρινγκ (Nürburgring Langstrecken-Serie - NLS) του Σαββάτου.

Η Toyo Τire με την Ring Racing κατέλαβαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία SP10 των προκριματικών του 24ωρου αγώνα ADAC στο Νίρμπουργκρινγκ το Σάββατο 13 Απριλίου. Οι κατατακτήριες ήταν επίσης οι γύροι 3 και 4 της της αγωνιστικής σειράς αντοχής στο Νίρμπουργκρινγκ. Και τα δύο αυτοκίνητα Toyota GR Supra GT4 EVO συμμετείχαν στους δύο αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής 14 Απριλίου στο Νίρμπουργκρινγκ. Στον αγώνα της Κυριακής το αυτοκίνητο με αριθμό 171 τερμάτισε δεύτερο, ενώ ένα πρόβλημα προκάλεσε την εγκατάλειψη του αυτοκινήτου με αριθμό 170. Και τα δύο προκρίθηκαν με επιτυχία για τον 24ωρο αγώνα.

(Αριστερά: TOYOTA GR Supra GT4 EVO, Δεξιά: έπαθλα της κατηγορίας SP10)

Στον πρώτο αγώνα, το αυτοκίνητο με αριθμό 170 προκρίθηκε στην 4η θέση για τον 24ωρο αγώνα, ενώ το αυτοκίνητο με αριθμό 171 ήταν 7ο. Οι κατατακτήριες ορίζονται με βάση τον ταχύτερο γύρο και όχι τη σειρά του αγώνα. Και τα δύο αυτοκίνητα έπρεπε να προσπεράσουν αντίπαλες ομάδες σε γρήγορη διαδοχή, με το αυτοκίνητο με αριθμό 170 να παίρνει την πρωτιά στον αγώνα και το αυτοκίνητο με αριθμό 171 να ανέρχεται στη δεύτερη θέση. Ένας διπλός τερματισμός για τα ελαστικά Toyo με την Ring Racing.

Στον δεύτερο αγώνα που διεξήχθη την επόμενη ημέρα, το αυτοκίνητο με αριθμό 171 έτρεξε καλά και τερμάτισε στη 2η θέση. Το αυτοκίνητο με αριθμό 170 δυστυχώς εγκατέλειψε. Τα ελαστικά Proxes Slicks (προδιαγραφών Νίρμπουργκρινγκ), τα οποία χρησιμοποιούν βιώσιμα υλικά, είχαν καλή απόδοση και συνετέλεσαν στη νίκη.

Ο διευθυντής της Toyo Τire με την Ring Racing, Uwe Kleen, δήλωσε με αποφασιστικότητά του για τον επόμενο αγώνα: «Ένας διπλός τερματισμός στον πρώτο αγώνα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε ως προοίμιο για τον 24ωρο αγώνα αντοχής. Παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε το αυτοκίνητο με αριθμό 170 στον δεύτερο αγώνα, το αυτοκίνητο με αριθμό 171 πάλεψε καλά και τερμάτισε στη 2η θέση. Τα ελαστικά Proxes Slick είχαν καλή απόδοση και προσβλέπουμε σε παρόμοιες επιδόσεις στον 24ωρο αγώνα. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν και θα επιλύσουμε τα μηχανικά προβλήματα που εντοπίσαμε σε αυτόν τον αγώνα για να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι».

Ο 24ωρος αγώνας του Νίρμπουργκρινγκ θα διεξαχθεί στις 1 & 2 Ιουνίου. Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά από τις 30 Μαΐου για τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χρονιάς στη Γερμανία.

Η Toyo Τire χρησιμοποιεί τα δεδομένα και τις γνώσεις που αποκτά μέσω των δραστηριοτήτων μηχανοκίνητου αθλητισμού για την ανάπτυξη προϊόντων, ώστε να παρέχει ελαστικά υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σειρά Ελαστικών Proxes 
Η σειρά ελαστικών Proxes είναι η παγκόσμια ναυαρχίδα της Toyo Tire, παρέχοντας υψηλές επιδόσεις οδήγησης κάτω από όλες τις συνθήκες, από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έως την καθημερινή χρήση. Οι υψηλές επιδόσεις ως πρότυπο σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό μοτίβων έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς.
Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν κάντε κλικ εδώ. Proxes

Τελευταία Νέα