Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το Open Country ATIII κερδίζει ιαπωνικό βραβείο

30 Ιουνίου 2023

Το Nikkan Jidosha Shimbun Goods Award (日刊自動車新聞) που ιδρύθηκε το 1987, αναγνωρίζει προϊόντα που έχουν συνεισφέρει στη βιομηχανία ειδών αυτοκινήτου. Φέτος είναι η 36η φορά που απονέμονται τα βραβεία. Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που ανακοινώθηκαν και κυκλοφόρησαν μεταξύ Απριλίου 2022 και Ιουνίου 2023 είναι κατάλληλα για εξέταση. Επιπλέον, ο όγκος των πωλήσεων, οι ιδέες ανάπτυξης, η επικαιρότητα, η συμβολή στον κλάδο και οι κοινωνικές συνθήκες λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία επιλογής. . Επιπλέον, η επιτροπή επιλογής αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ερευνών που έλαβε από λιανοπωλητές ανταλλακτικών αυτοκινήτων και καταστήματα συντήρησης για να παρέχει μια ολοκληρωμένη και αντικειμενική αξιολόγηση των ανταλλακτικών.


Το Open Country ATIII, το οποίο κέρδισε το βραβείο κατηγορίας ελαστικών φέτος, είναι ένα προϊόν All Terrain που υποστηρίζει σύνθετη οδήγηση σε διάφορες καιρικές και οδικές συνθήκες. Από την κυκλοφορία του στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, την πατρίδα των SUV, έχει λάβει ισχυρή υποστήριξη και μετά την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία το 2022, το ελαστικό εισήχθη στην ευρωπαϊκή αγορά φέτος.

Ο ισχυρός σχεδιασμός με τα μεγάλα μπλοκ τοποθετημένα στο πέλμα εξασφαλίζει σταθερότητα και άνεση στους δρόμους και προσφέρει σταθερή οδήγηση σε ανώμαλα οδοστρώματα, όπως κάμπινγκ και δασικούς δρόμους. Επιπλέον, πληροί τις απαιτήσεις του Three Peaks Mountain Snowflake Mark (3PMSF) εξασφαλίζοντας απόδοση το χειμώνα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την εποχή. Ο υψηλός βαθμός ενδιαφέροντος για προϊόντα όλων των εποχών, παντός εδάφους, τα οποία στοχεύουν να επιτύχουν οφέλη τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην απόδοση για τον καταναλωτή, οδήγησε στην υψηλή αξιολόγησή του.

 

Τελευταία Νέα