Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Το νέο βίντεο του Ken Block "Electrikhana" κυκλοφόρησε

26 Οκτωβρίου 2022

Χθες, κυκλοφόρησε το τελευταίο βίντεο του Ken Block για το Gymkhana.

Τα δέκα προηγούμενα βίντεο Gymkhana πέτυχαν περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο προβολές. Έχει ήδη πλαγιολισθήσει στους δρόμους του Λος Άντζελες, του Σαν Φρανσίσκο, του Ντουμπάι, του Ντιτρόιτ και του Γκουαναχουάτο.

Στο νέο του βίντεο, είχε την ευκαιρία να πλαγιολισθήσει στο Λας Βέγκας!

Εκτός από τη νέα τοποθεσία, έχει λάβει ένα νέο αυτοκίνητο. Το AWD Audi S1 Hoonitron είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό Audi Sport Quattro S1 E2 Pikes Peak. Διαθέτει δύο κινητήρες, έναν παράλληλα στον μπροστινό άξονα και έναν παράλληλα στον πίσω άξονα. Και οι δύο κινητήρες προέρχονται από τη Formula E. Έχει 3.000 newton μέτρα ροπής σε κάθε άξονα.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Audi S1 Hoonitron; Κάντε κλικ εδώ: Ken Block’s Audi S1 Hoonitron - The Details of the Electrikhana Gymkhana Machine

Ένα σημαντικό πράγμα για το Gymnkhana είναι τα ελαστικά. Το Proxes R888R έχει μια ειδική σύνθεση για το S1 Hoonitron, που μπορεί να αντιμετωπίσει την τεράστια ισχύ των ηλεκτρικών κινητήρων.

Αν θέλετε να δείτε το νέο βίντεο της Electrikhana μέσα από το Λας Βέγκας, κάντε κλικ εδώ: Ken Block’s ELECTRIKHANA: High Stakes Playground; Las Vegas, in the Audi S1 HOONITRON

Τελευταία Νέα