Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Αγώνας Αντοχής στο Nürburgring με την ομάδα Novel Racing

27 Φεβρουαρίου 2020

Η Toyo Tire (με κεντρικά γραφεία στην πόλη Ιταμι της νομαρχίας Χιόγκο, με πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κο Takashi Shimizu, εφεξής: Toyo Tire) ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρία Novel (με κεντρικά γραφεία στην πόλη Γκιφου της νομαρχίας Γκιφου και με πρόεδρο τον κο Taku Watanabe, εφεξής: Novel Racing) και θα συμμετάσχει στον εικοσιτετράωρο αγώνα αντοχής του Nürburgring στην Γερμανία, από την 21η έως την 24η Μαϊου του 2020.

Εικόνα: LEXUS RC F

Το Nürburgring, μια πίστα μήκους πάνω απο 25 χιλιομέτρων στο Nürburg, Land Rheinland-Pfalz (Γερμανία), έχει υψομετρικές διαφορές 300 μέτρων, 200 στροφές και απότομες καιρικές μεταβολές, μοναδικές σε ορεινές περιοχές, ενώ είναι διάσημη ανάμεσα στους κατασκευαστές για δοκιμές αυτοκινήτων και ελαστικών. Ο εικοσιτετράωρος αγώνας αντοχής του Nürburgring είναι γνωστός ως ο δυσκολότερος αγώνας αντοχής στον κόσμο, επειδή οι συμμετέχοντες πρέπει να αντέξουν 24 ώρες σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή.

Εικόνα: TOYOTA Supra GT4

Το 2020, η Toyo Tire θα συμμετέχει στον αγώνα με την ομάδα Novel Racing, μια εξειδικευμένη εταιρία μετατροπών για αυτοκίνητα Lexus, η οποία αναπτύσσει και εμπορεύεται ανταλλακτικά υψηλών επιδόσεων για το μοντέλο F της Lexus. Η Toyo θα αναπτύξει και θα προμηθέυσει την ομάδα με ελαστικά για το Lexus RC F και το Toyota Supra GT4. Η Novel Racing συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα απο το 2016, ενώ κατέκτησε την 2η και 3η θέση στην κατηγορία SP8 το 2018.

Η Toyo Tire θα εκτιμήσει τις απαραίτητες προδιαγραφές ελαστικών μέσω δοκιμών στις νέες της εγκαταστάσεις για στροφές σε υψηλές ταχύτητες και έπειτα θα δημιουργήσει μια βάση δεδομένων. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες από τα αποτελέσματα, θα παραδόσει σε διεθνές επίπεδο ελαστικά υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων. 

Τελευταία Νέα