Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Formula Drift Round 3, Fuji

13 Ιουνίου 2023

Οι οδηγοί της Team Toyo Tires, Hokoto Matsuyama και Mad Mike διαγωνίστηκαν στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος Formula Drift την Παρασκευή 9 Ιουνίου και την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο Fuji Speedway στην επαρχία Shizuoka.
 
Ο Mad Mike προκρίθηκε 2ος την Παρασκευή, ενώ δυστυχώς ο Matsuyama αντιμετώπισε προβλήματα και μπόρεσε να βρεθεί 34ος που σημαίνει ότι αποκλείστηκε από τους τελικούς του Σαββάτου.

Ο αριθμός 123, ο Mad Mike Whiddet, με το MAZDA RX-7 FD3S του, κόντραρε τον Tomoki Tanaka με ένα JZX100 Toyota Chaser στον πρώτο γύρο του Σαββάτου για να περάσει στους τελευταίους οκτώ.

Δυστυχώς, στη μάχη των τελικών οκτώ, ένα τρακάρισμα με το Nissan RZ34 του Tetsuya Hibino τελείωσε τις πιθανότητές του να προχωρήσει περαιτέρω. Ο Kazumi Takahasi θα κέρδιζε αργότερα τον γύρο 3 με την E92 BMW του.

Το τουρνουά μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της Formula Drift στο YouTube όπου ο αγώνας θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.


www.youtube.com/formuladriftjapan

Το πρωτάθλημα Formula Drift Japan προχωρά στον τέταρτο γύρο στο Sportsland SUGO το Σάββατο 22 Ιουλίου και την Κυριακή 23 Ιουλίου. Οι οδηγοί drift της Team Toyo Tires θα επιστρέψουν για να διεκδικήσουν τη νίκη.

 

Τελευταία Νέα