Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Πρωτη Νίκη στον Τριτο Γυρο του Πρωταθλήματος NLS

25 Απριλίου 2022

Μετα την αναβολη του δευτερου γυρου της σειρας αγωνων Langstrecken του Nürburgring στις αρχες Απριλιου, η Toyo Tire καταφερε τελικα να φερει τα πανω-κατω στον τριτο γυρο αργοτερα τον ιδιο μηνα.

Η Toyota GR Supra GT4 που είχε προετοιμάσει η Ring Racing κατάφερε τελικά να κερδίσει την πολυαναμενόμενη παρθενική νίκη. Μετά την ακύρωση του αγώνα την τελευταία ώρα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου και την ακύρωση του δεύτερου γύρου λόγω κακοκαιρίας, οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τον τρίτο γύρο της σειράς Endurance του Nürburgring.

Ein Bild, das Wand, drinnen enthält.Automatisch generierte Beschreibung               

Ein Bild, das Gras, Weg, draußen, Szene enthält.Automatisch generierte Beschreibung                                                 

Οι προσπάθειες προετοιμασίας του αγωνιστικού αυτοκινήτου και των ελαστικών απέδωσαν καρπούς. Αν και όλα τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στην κατηγορία SP10 τερμάτισαν, η Toyota GR Supra της Toyo Tire είχε την πρώτη θέση τερματίζοντας μπροστά από μια Porsche Cayman GT4, μια άλλη Toyota Supra GT4 και μια Aston Martin Vantage GT4. Το αυτοκίνητο πέτυχε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα 8:50.652. Στη γενική κατάταξη, η ομάδα τερμάτισε τον αγώνα στην 42η θέση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα διαρκείας 4 ωρών, 13 λεπτών και 50 δευτερολέπτων, οι οδηγοί κατάφεραν να κερδίσουν 20 δευτερολέπα σε σχέση με το δεύτερο όχημα στην κατηγορία SP10 που ήταν μια Porsche Cayman.

Συγχαρητήρια στην Ring Racing και στους οδηγούς Michael Tischner, Andreas Gülden και Heiko Tönges για ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο!

Τελευταία Νέα