Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Με στόχο τη νίκη στην κατηγορία στο Nürburgring 24H

16 Μαΐου 2023

Η Toyo Tire Holdings of Europe GmbH, (Πρόεδρος: Kenta Kuribayashi), ανακοινώνει ότι θα εισαγάγει μια ομάδα στην κατηγορία SP10 του ADAC Total Energies 24h Nürburgring. Ο αγώνας θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, 18 – 21 Μαΐου.

Η ομάδα, που διευθύνεται από τους ειδικούς του Nürburgring Ring Racing, αποτελείται από δύο αυτοκίνητα Toyota GR Supra GT4, που διαγωνίζονται στην κατηγορία SP10. Μια ομάδα άνω των 25 ατόμων από την Ring Racing υποστηρίζεται από το προσωπικό της Toyo Tires από την Ιαπωνία. Ο κατασκευαστής ελαστικών θα φέρει πάνω από 500 βρεγμένα και λεία ελαστικά για να επιτρέψει στην ομάδα να ολοκληρώσει με επιτυχία τον 24ωρο μαραθώνιο αγώνα. Το ελαστικό Proxes slick έχει αναπτυχθεί ειδικά για να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες συνθήκες στο Nordschleife.

Η ομάδα της Toyo Tires μαζί με την Ring Racing συμμετείχε επίσης στα τελευταία χρόνια στο Nürburgring 24H, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον αγώνα, τερματίζοντας στις θέσεις 5 και 6 στην κατηγορία της. Αρχικά και τα δύο μονοθέσια σημείωσαν γρήγορους και σταθερούς χρόνους γύρων, προτού τα μηχανικά προβλήματα βγάλουν το πρώτο μονοθέσιο εκτός μάχης. Με την εμπειρία που αποκτήθηκε από τον απαιτητικό αγώνα του περασμένου έτους, φέτος η ομάδα έχει θέσει ως στόχο της να κερδίσει την κατηγορία.

Η κατηγορία SP10 προορίζεται για αυτοκίνητα GT4 κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές SRO, τα οποία επίσης διαγωνίζονται σε ευρωπαϊκούς αγώνες GT4. Είναι μια κατηγορία με μεγάλο ανταγωνισμό και φέτος, 16 αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν, αποτελούμενα από μια σειρά διαφορετικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων των αγωνιστικών αυτοκινήτων Aston Martin Vantage,  BMW M4 και Mercedes AMG. Φέτος η σειρά οδηγών για το αυτοκίνητο #70 θα αποτελείται από τον Ιάπωνα, Takayuki Kinoshita, ο οποίος διορίστηκε πρεσβευτής της μάρκας Proxes από την Toyo Tires νωρίτερα φέτος. Μαζί του στον αγώνα είναι οι Γερμανοί οδηγοί Heiko Tönges, Tim Sandtler και Marc Hennerici. Το αυτοκίνητο #71 θα οδηγούν οι Andreas Gülden, Lance David Arnold, Michael Tischner με τον πρεσβευτή της μάρκας Toyo Tire, Kinoshita να παίρνει μέρος.

Η Toyo Tires χρησιμοποιεί τα δεδομένα και την εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω της συμμετοχής σε μηχανοκίνητα αθλήματα για να ενημερώσει την ανάπτυξη προϊόντων για να προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας υψηλής απόδοσης.

Τελευταία Νέα