Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Ανανεωση συνεργασίας Toyo Tire και Πρωταθλήματος AIG

1 Αυγούστου 2022

Η Toyo Tire είναι χορηγός του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών από το 2019, όταν πρωτοδιεξήχθη στο Woburn της Αγγλίας. Η συνεργασία συνεχίστηκε το 2020 στο Royal Troon στη Σκωτία και στο Carnoustie το 2021. Το φετινό πρωτάθλημα διεξάγεται στο Muirfield της Σκωτίας από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου.

Η TOYO TIRE προσφέρει άλλη μια γλυκιά οδήγηση... αλλά αυτή τη φορά στις διαδρομές της Σκωτίας.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών συνεργάζεται με το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG, ένα σημαντικό πρωτάθλημα γκολφ, ως χορηγός και ως επίσημος κατασκευαστής ελαστικών του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Muirfield της Σκωτίας από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου.

Θα είναι η πρώτη φορά από το 2019 που το τουρνουά θα είναι πλήρως ανοιχτό για τους θεατές, μετά τον περιορισμένο αριθμό που είχε επιτραπεί πέρυσι. Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG είναι ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα γυναικείου γκολφ και αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με τις καλύτερες επαγγελματίες παίκτριες από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα ετήσιο πρωτάθλημα που διεξάγεται σε γήπεδα παγκόσμιας κλάσης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Muirfield φιλοξενεί τη διοργάνωση για πρώτη φορά. Το περσινό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG που διεξήχθη στο Carnoustie και στο οποίο νικήτρια ήταν η Anna Nordqvist, σηματοδότησε την 21η διοργάνωση της διοργάνωσης ως κυρίαρχο στο γυναικείο κύκλωμα και την 45η συνολικά. Η Nordqvist είναι μία από τις 11 προηγούμενες πρωταθλήτριες του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG στο Muirfield. 

Η Toyo Tire συμμετέχει ως χορηγός του Ανοιχτού Πρωταθλήματος Γυναικών AIG από το 2019, όταν διεξήχθη στο Woburn της Αγγλίας, το 2020 στο Royal Troon Golf Club της Σκωτίας και το 2021 στο Carnoustie Golf Links. Η Toyo Tire θα έχει την κάλυψή της από την αρχή και θα υποστηρίξει ενεργά αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σχετικά με το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG 

Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1976 και ανήκει πλέον στην R&A. Πρόκειται για ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα του γυναικείου γκολφ. Κάθε χρόνο 144 παίκτριες διεκδικούν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, ενώ η low amateur, που παίζει 72 τρύπες, κερδίζει το Smyth Salver. Οι μελλοντικές τοποθεσίες θα περιλαμβάνουν το Walton Heath (2023), το St Andrews (2024) και το Royal Porthcawl (2025). Το πρωτάθλημα αποτελεί το επίκεντρο της δέσμευσης της R&A για την ανάπτυξη του γκολφ των γυναικών και των κοριτσιών μέσω του Χάρτη Γυναικών στο Γκολφ. Το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Γυναικών AIG στοχεύει να υποστηρίξει το μεταβαλλόμενο πρόσωπο του γυναικείου γκολφ, να εμπνεύσει, να εμπλέξει και να προκαλέσει προκειμένου να αμφισβητήσει τις αντιλήψεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον του αθλήματος. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την www.aigwomensopen.com

Τελευταία Νέα