Εργαλείο εύρεσης ελαστικού Dealer Finder

Νέα

Στη βρετανική λάσπη το Tough Mudder North West

6 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα δώσουν μάχη μέσα από τη λάσπη για 16 χιλιόμετρα στο Tough Mudder North West που βρίσκεται στο Κάστρο Cholmondeley της Αγγλίας.  Ως επίσημος συνεργάτης, η Toyo Tire  θα στήσει εμπόδια και θα χαρίσει διασκέδαση τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στο κοινό. Το Tough Mudder στο νησί έχει μερικά ξεχωριστά χαρακτηριστικά. 

Το Tough Mudder κατακτά τον κόσμο ως μαζικό γεγονός και ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία είναι σε πυρετό λάσπης. Από τις 7 Σεπτεμβρίου και για δύο ημέρες, η περιοχή γύρω από το ρομαντικό κάστρο Cholmondeley, περίπου μια ώρα μακριά από το Λίβερπουλ, θα μετατραπεί σε χωριό Tough Mudder. Το ομαδικό πνεύμα, η επιμονή και η αποφασιστικότητα είναι αυτά που μετράνε στους αγώνες μετ' εμποδίων, καθώς οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να φτάσουν τον στόχο τους μέσα από τόνους λάσπης και ακραία εμπόδια.

"Στο Tough Mudder, όλοι συνεργάζονται για να επιτύχουν κάτι σπουδαίο. Αυτό ταιριάζει εξαιρετικά καλά με τις εταιρικές μας αξίες", δηλώνει ο Mike Rignall, Διευθυντής Μάρκετιγκ της Toyo Tire Ευρώπης. Πάνω από 3 εκατομμύρια 'mudders' έχουν συμμετάσχει στην πρόκληση από τότε που εφευρέθηκε ο αγώνας το 2010. Εκτός από την υποστήριξη στη Μεγάλη Βρετανία, η Toyo συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στη Γερμανία και την Ιταλία. Πού αλλού καλύτερα θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας αυτός, αν όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο είναι γνωστό για τη βροχή του και όπου η λάσπη είναι εξαιρετικά αφιλόξενη;"

Ο προτελευταίος κλασσικός αγώνας στο νησί θα προσελκύσει χιλιάδες θεατές. Σε απόσταση έως 16 χιλιομέτρων οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υπερβούν 25 εμπόδια. Ένας από αυτούς αγώνες που παρουσιάζεται από την Toyo Tire είναι ο λεγόμενος "Εξαντλημένος". Η λάσπη, το νερό, ο πάγος και το ηλεκτρικό ρεύματο χωρίζουν τους mudders από τη γραμμή του τερματισμού. Για τους αρχάριους υπάρχει και ένας αγώνας δρόμου 5 χλμ κλαι για τους μικρούς ένας αγώνας γεμάτος δράση 1.5 χλμ.

Στο περίπτερο της Toyo, η εταιρεία θα έχει εγκατεστημένο για το κοινό τον Πύργο DJ, τον Τροχό του Χάμστερ και την Περιστροφή Ελαστικού, χαρίζοντας ψυχαγωγία και δράση. Οι Mudders και οι θεατές θα έχουν όλα όσα χρειάζονται και οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για την Toyo και τα ελαστικά με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά για όλα τα εδάφη και για όλες τις καιρικές συνθήκες. Έχουν απομείνει κάποια εισητήρια διαθέσιμα για το Tough Mudder North West.

Ο τελευταίος κλασσικός αγώνας στον Tough Mudder της Αγγλίας θα γίνει στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου, κοντά στο Κτήμα Holmbush στο Tough Mudder του London South. Θα διεξαχθεί ειδικά στην Αγγλία ένας Αστικός αγώνας 5000 χλμ στο Calpham Common στις 4 και 5 Οκτωβρίου. Στην έκδοση της "μεγαλούπολης" τα εμπόδια είναι χωρίς λάσπη. Ενδέχεται η επικράτηση της υγρασίας διότι κανεις δεν μπορεί να εγγυηθεί καλοκαιρία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

"Εξαντλημένος" είναι ο τίτλος του αγώνα - γι αυτό μην εξαντληθείτε

Τελευταία Νέα